Medovník je partnerem pohádky Zlatovláska

Máme radost, že se náš dort opět dostane na filmová plátna. Tentokrát jako partner klasické české pohádky Zlatovláska. Remake původní zfilmované verze na motivy příběhu Karla Jaromíra Erbena se do kin vrací po více než 50 letech. A dokonce opět s Petrem Štěpánkem v jedné z hlavních rolí. Oblíbený herec ztvárnil ve snímku z roku 1973 roli Jiříka, nyní mu připadla úloha pana krále, otce Zlatovlásky. Původní hudební čísla nahradí v novém ztvárnění dobrodružná vizuální podívaná a účinkování řady čtyřnohých „herců“.

To však nejsou jediné „hvězdy“, na které se v pohádce můžete těšit. Jak jsme prozradili již v úvodu, svou důležitou roli tu sehrál také náš dort. Medovník zazářil jak na filmovém plátně, tak v zákulisí, kde se postaral o dobrou náladu herců i celého filmového štábu. Natáčení se zúčastnil také náš výkonný ředitel pan Jiří Černý. Na setu Zlatovlásky strávil hned dva dny – v ateliérech Barrandov a v historickém Martinickém paláci. A jak asi tušíte, i on si v pohádce malou roli zahrál.

Ostatně pro něj ani pro náš dort to zdaleka nebyla herecká premiéra. Pan Černý už si práci pod dohledem režiséra vyzkoušel v pohádce Princezna zakletá v čase II. Medovník je na tom ještě o poznání lépe, na kontě má už hezkou řádku rolí. Zahlédnout jste ho mohli v obou dílech pohádky Princezna zakletá v čase i v bláznivé komedii Zdeňka Trošky Babovřesky.

O tom, že na place i mimo něj panovala vynikající atmosféra, se přesvědčte v naší galerii.